Brunox si-a inceput activitatea in 1976, in Elvetia, ca rezultat al unei activitati de cercetare in chimie. Fondatorii companiei au identificat o solutie inovatoare pentru rezolvarea problemei ruginii si au decis sa ofere pietei acest produs.

Brunox a inceput deci cu o emulsie convertoare de rugina si un spray anti-coroziv (Brunox Epoxy). Succesul pe scara larga a acestor produse a dus la investitii majore pentru extinderea gamei, luand nastere in 1995 un spray lubrifiant-degripant (Brunox Turbo Spray). Gama a continuat sa se mareasca in anii ce au urmat si numara in prezent 9 repere inovatoare cu diverse aplicatii.

Solutii antirugina, anticoroziune si lubrifianti

Brunox Turbo-Spray este un lubrifiant uniersal care garanteaza un efect capilar imbunatatit si are cea mai buna eficienta de acoperire de pe piata. Gama de produse Brunox cuprinde si spray-uri cu utilizare specifica in functie de domeniul de utilizare. (intretinere armament, intretinere biciclete si componente, industrie alimentara pentru cazurile unde este imposibil de evitat contactul cu alimentele,etc).

Epoxy Spray este substanta pe baza de rasina epoxilica ce formeaza un complex chimic impreuna cu rugina neutralizata si asigura protectia anticoroziva pe termen lung.

Vezi oferta completa

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top