UP TO POSTAVARU

Sprinter si Brunox sunt parteneri oficiali ai evenimentului, alaturi de organizatorii: FEDERATIA ROMANA DE CICLISM si Kronstadt Cycling.

In perioada 9-11 septembrie 2022 se organizeaza a doua editie a concursului UP TO POSTAVARU, eveniment competitional ce va debuta cu Campionatul National de Downhill in zilele de 9 si 10 septembrie iar duminica va reuni trei discipline diferite, MTB, E-MTB si alergare montana.

Weekendul incepe cu Campionatul National de Downhill care se va desfasura in zilele de vineri si sambata, prima zi pentru antrenamente si a doua zi pentru concursul propriu zis. Traseul de downhill va avea o lungime de aproximativ 2,5 km fiind special amenajat si delimitat. Ne asteptam ca peste 150 de participanti sa se antreneze si sa concureze pentru titlul de campion national la downhill.

Ziua de duminica reuneste ciclistii si alergatorii, testand rezistenta si antrenamentul sportivilor. Probele reprezinta o provocare atat pentru profesionisti cat si pentru amatorii bine antrenati.

Peste 300 de participanti se vor alinia la start pentru probele de MTB si alergare. Start-ul se va da pe platoul Clubului Rossignol din Poiana Brasov, traseul continuand pe Drumul Rosu pana sus in masivul Postavaru in dreptul cabanei Yager Chalet. Distanta traseului va fi de aproximativ 9,8km cu o diferenta de nivel pozitiva de 890m.

Inscrierile la acest eveniment se pot face pe siteul Up to Postavaru.

 Sprinter 2000 sustine acest eveniment prin brandul Brunox, care reprezinta o buna ocazie pentru a va prezenta gama lor pentru domeniul bike: 

  • BRUNOX Deo – pentru intretinerea furcilor telescopice
  • BRUNOX Top-Kett – pentru lanturi, roti dintate si alte piese mobile
  • BRUNOX Carbon Care – pentru intretinerea cadrelor si componentelor din carbon ale biciletelor
  • BRUNOX Turbo Clean – agent de degresare si curatare a discurilor de frana
  • Brunox® Turbo-Spray® – disperseaza apa, patrunde la nivel micronic toate spatiile disponibile si creeaza o suprafata de contact continua si durabila
  • BRUNOX Bike-Washer – produs de curatare pentru toate tipurile de biciclete

Pentru mai multe detalii accesati siteul Brunox Romania la sectiunea Domeniu de utilizare pentru biciclete.

Sprinter 2000

Distribuitor unic Brunox in Romania

Contactati-ne pentru detalii, programarea unei intalniri la stand sau alte solicitari legate de acest subiect.

Scroll to Top