EnerSys este liderul global in solutii de stocare a energiei, pentru aplicatii industriale. Producem si distribuim baterii de pentru alimentare de rezerva si baterii pentru vehicule, incarcatoare de baterii, echipamente de alimentare, accesorii pentru baterii si solutii de containerizare a echipamentelor exterioare pentru clientii din intreaga lume.

Bateriile si incarcatoarele pentru vehicule sunt utilizate in stivuitoarele electrice si in alte vehicule comerciale electrice. Bateriile pentru alimentare de rezerva sunt utilizate in industriile de telecomunicatii si utilitati, UPS-uri si numeroase aplicatii care necesita solutii de stocare a energiei, inclusiv sisteme medicale, aerospatiale si de aparare. Containerele pentru echipamente exterioare sunt utilizate in industria de telecomunicatii, TV prin cablu, utilitati, transport si de catre clientii guvernamentali si de aparare. EnerSys ofera, de asemenea, servicii post-vanzare si asistenta pentru clienti din peste 100 de tari prin intermediul locatiilor de vanzari si productie din intreaga lume.

GRUPE DE PRODUSE

Ideali pentru aplicatii de energie de rezerva sau aplicatii ciclice, cu intretinere redusa sau fara intretinere (UPS, telecomunicatii, sisteme solare si eoliene,  etc). Vezi oferta completa

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top