IPS (International Power Supply) a fost infiintata in 1989 si este specializata in cercetare, dezvoltare si fabricarea cu precizie a electronicelor de putere si a tehnologiilor de conversie a energiei.

In ultimele trei decenii, IPS a livrat produse de top la nivel mondial si are in prezent un portofoliu de 33 de linii de produse diferite, inclusiv sisteme de alimentare hibride si off-grid, redresoare, invertoare, convertoare de frecventa si sisteme de alimentare la cheie containerizate.

In 2019 este lansata o noua fabrica IPS cu o capacitate de productie anuala de aproximativ 120 de milioane EUR, in Bulgaria. Fabrica IPS, cu o suprafata totala de 16.800 m2, este prima instalatie de productie 100% autosuficienta, cu emisii zero, din Europa. Modulele solare de 240 kWp si turbinele eoliene de 24 kW + bateriile pentru stocare a energiei pentru o rezerva de 3 zile permit productia de energie electrica completa, autonoma si neintrerupta, pentru a satisface nevoile instalatiei. EXERON gestioneaza energia si stocarea energiei.

PRODUSE CERTIFICATE NATO

 

GRUPE DE PRODUSE

REDRESOARE

Gama variata de redresoare pentru diverse domenii de utilizare precum telecomunicatii, industrie. Pot fi modulare si au eficienta de pana la 98%.

Cere oferta

 

INVERTOARE

Potrivite pentru aplicatii militare. Funtioneaza in conditii de temperaturi ridicate, pana la 80°C.


Cere oferta

 

UPS-URI

Potrivite pentru aplicatii militare. Asigura protectie maxima aparaturii alimentate. Construit pe structura 100% modulara. Construite atat pentru interior, cat si pentru cel exterior.

Cere oferta

PROTECTIE CATODICA

Monitorizeaza si controleaza de la distanta tensiunea si curentul de iesire. Pot realiza teste periodice de capacitate ale bateriilor. Ultra compacte (2 kg).

Cere oferta

 

CONVERTIZOARE DE FRECVENTA

Potrivite pentru aplicatii militare, cu structura modulara usor de modificat.


Cere oferta

INCARCATOARE PENTRU PANOURI SOLARE

Transforma energia de pe sirul fotovoltaic in curent continuu de 48 V. Pot incarca diverse tipuri de baterii, precum si sa alimenteze invertoare, protectii catodice, etc.

Cere oferta

 

CONTAINERE ECHIPATE PENTRU ALIMENTARE CU ENERGIE

Unitati independente de generare a energiei care distribuie in mod inteligent curentul consumatorilor. Containerele Exeron pot fi intercontacte pentru a utiliza energia de la unul la altul, in functie de consumul necesar fiecaruia.

Cere oferta

 

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top