Peli™ este marca a companiei americane Pelican Products, important producator de lanterne si genti de protectie profesionale. Calitatea produselor Peli este recomandata si prin sistemul unic de garantie: „Garantie pe viata”, acolo unde legea permite. De peste 25 de ani, produsele Peli sunt folosite cu mare succes in diverse medii profesionale (industrial, politie, pompieri, armata) dar si in scop recreativ.

        Toate marcile sunt inregistrate sau neinregistrate ale Peli Products S.L.U., firmei mama, subsidiarelor si/ sau companiilor afiliate.

GRUPE DE PRODUSE

Lanternele PELI™ au calitati care le-au recomandat atat celor ce escaladeaza munti sau fac scufundari, cat si personalului specializat din domeniul petrolier, marina, aviatie, pompieri, salvare, politie, dar si celor ce apreciaza calitatea si functionalitati deosebite intr-o lanterna.

Profesionistii care lucreaza cu aparatura de inalta tehnologie, fragila si de valoare mare, dar si cei ce au nevoie sa transporte echipamente sau alte obiecte in conditii dure (socuri mecanice, vibratii, apa, chiar submersie in apa), trebuie sa aiba in vedere gentile PELI™.

Pentru intrebari si consultanta in vederea alegerii produsului Peli™ optim utilizarii dvs., ne puteti adresa intrebari pe mail la adresa peli@sprinter-distribution.ro

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top