Genti de protectie

Gentile si accesoriile Peli™ sunt cele mai cunoscute si utilizate genti de protectie la nivel mondial. Utilizatorii sunt atat profesionistii din structurile de aparare, telecomunicatii, cinematografie, cat si utilizatorii de echipamente ce impun protectia pe timpul depozitarii si transportului.

Gama cuprinde genti/valize/trollere rigide, micro case-uri, backpack-uri (rucsac cu compartiment de protectie) dar si accesorii pentru acestea precum: seturi de burete pretaiat pick’n’pluck, divider-e (separatoare), garnituri de etansare, lacate etc. De asemenea, gama cuprinde genti cu utilizare universala, dar si genti dedicate anumitor domenii, precum: Studio Case (dedicate foto), Laptop Case (dedicate pentru laptop), Protector Case™ (gama cu protectie foarte ridicata la socuri si vibratii), Rack Mount Case, Military Case, Air Case (cu greutate redusa, pentru calatorii cu avionul), Long Case (pentru arme, trepiede, instrumente muzicale sau alte echipamente cu lungime mare) si altele. Gentile se vand in diverse configuratii si culori.

Sprinter asigura consultanta pentru alegerea celei mai potrivite solutii pentru dvs si asigura service in garantie si post-garantie.

Toate marcile sunt inregistrate sau neinregistrate ale Peli Products S.L.U., firmei mama, subsidiarelor si/ sau companiilor afiliate.

Pentru intrebari si consultanta in vederea alegerii produsului Peli™ optim utilizarii dvs., ne puteti adresa intrebari pe mail la adresa peli@sprinter-distribution.ro