Saft este o companie franceza cu prezenta internationala  implicata in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea bateriilor utilizate in domenii diverse (energie, transport, industrie si aparare). Din 2016 SAFT a devenit filiala a companiei petroliere Total.

GRUPE DE PRODUSE

Gama noastră de baterii cu litiu primar este formată din trei electrochimii principale – Li-SOCl2, Li-SO2, Li-MnO2 – fiecare oferind soluții de mare energie și de mare putere. Dovadă în timp, bateriile noastre pot dura mai mult de 20 de ani, făcându-le ideale pentru utilizarea în aplicații de lungă durată, unde înlocuirea este dificilă și scumpă. Un exemplu bun sunt contoarele de gaz, apă și electrice, unde bateria cu litiu este prima alegere.

Vezi oferta completa

Cele mai puternice baterii cu ioni de litiu sunt de asemenea făcute de Saft. Oferim soluții cu numeroase electrochimie diferite, cum ar fi NMC, NCA, NMC / NCA și SLFP. Acestea se pot descărca în mai puțin de 10 minute și pot furniza energie de urgență pentru avioanele F-35 de tip Strike Fighter, de exemplu, la -40 ° C, când majoritatea bateriilor ar fi înghețate. La celălalt capăt al scalei, acestea pot funcționa, de asemenea, la temperaturi extrem de ridicate – în mașinile de Formula 1, de exemplu.

Vezi oferta completa

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top