Cel mai bun sistem organizator patentat, pentru fixarea obiectelor in portbagajele auto. “Hold anything. Position anywhere”. Proiectat in Irlanda si vandut pana acum pe piata americana. Este un sistem alcatuit din mai multe elemente care ajuta la fixarea diverselor obiecte in portbagajul masinii. Sistemul se comercializeaza pe componente, astfel incat se poate adapta foarte bine diverselor necesitati de fixare. Elementele se pot folosi in aproape toate tipurile de autoturisme, cu precizarea ca nu adera/nu se lipesc pe covorase de cauciuc (sau tip tavita).

ORGANIZATOR PORTBAGAJ

Organizatoarele STAYHOLD se lipesc de covorul din masina cu ajutorul carligelor marca VELCRO® si va pot tine cumparaturile si alte obiecte usor de pierdut in siguranta. Folosind tehnologia noastra brevetata, aceste produse sunt ideale pentru oricare tip de masina si vin in 3 dimensiuni ce pot fi folosite impreuna pentru a crea compartimente si configuratii potrivite pentru necesitatile dumneavoastra.

Tehnologia Sidekick pentru captuselile de cauciuc utilizeaza dintii de prindere pentru suportul produselor pe platforma de incarcare, greutatea marfurilor asigura aderenta necesara pentru a tine totul la locul lui si previne alunecarea. Suprafata unghiulara si amprenta larga ofera unitatii sprijin si impiedica totul sa se imprastie.

Vezi gama completa

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top