Varta este o companie germana de acumulatori auto, baterii industriale si baterii de larg consum ce ofera tehnologii avansate, performanță solidă și funcționare de excepție în întreaga lume, de peste 100 de ani. In 2002, bateriile de larg consum au fost vandute catre Rayovac iar divizia de acumulatori auto a fost preluata de firma americana Johnson Controls.

VARTA este acronimul denumirii Vertrieb, Aufladung, Reparatur Transportabler Akkumulatoren care in traducere inseamna (distribuţiea, încărcarea, repararea acumulatoarelor portabile.

GRUPE DE PRODUSE

Incredere in bateriile VARTA – liderul pietei globale
Vehiculele moderne solicita cea mai mare energie din baterie. Bateriile VARTA alimenteaza „inima” vehiculului dvs., indiferent daca este vorba despre un sistem Start-Stop, o masina conventionala, o motocicleta, un vehicul comercial, un camion sau un vehicul sportiv. O baterie VARTA este intotdeauna cea mai buna solutie.

Vezi gama completa de acumulatori auto

VARTA oferă cea mai mare gamă premium de baterii speciale cu litiu, argint și alcaline de pe piață. Concentrat pe cerințele aplicațiilor standard și inteligente precum chei cu telecomanda, aplicații medicale, camere, ceasuri și multe alte dispozitive electronice moderne. Bateriile cu litiu sunt concepute sa reziste intr-o plaja de temperaturi extreme, de la -20 pana la 60°C.

Vezi gama completa de baterii speciale

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top