Wolf Safety este recunoscut pentru productia de solutii de iluminat in zonele cu risc de explozie. Wolf are in gama sa de produse solutii de iluminat portabil, iluminat temporar, precum si transformatoare, toate cu certificare ATEX si IECEX. Produsele sunt dezvoltate in Marea Britanie si aproximativ 60% sunt exportate in intreaga lume prin reteaua de distributie.

SOVI ™ – Tehnologia noastră brevetata de siguranță optimă – Indicator – SOVI ™ – avertizează clar utilizatorul dacă alimentarea surselor de lumina iese din plaja optima de tensiune. Oriunde este prezent un mediu exploziv (gaz, vapori, pulberi sau praf), Wolf Safety poate asigura  surse de lumină certificate  pentru zonele cu potential de risc exploziv, clasificate 0, 1 și 2. Astfel de situații pot fi întâlnite în: exploatarile de petrol și gaze (terestre si marine), in rafinarii, industria petrochimica, morarit si panificatie, industria farmaceutica, fabrici de bere și distilerii, tratarea apei, transportul si distributia gazelor si altor produse petroliere precum și in actiunile de combaterea si stingerea incendiilor,.

GRUPE DE PRODUSE

Lanterne de mana drepte si in unghi drept, lanterne de cap si lampi de avertizare, toate cu certificare ANTIEX (certificare Ex). Lanterne si proiectoarele Wolf sunt disponibile pentru utilizare cu baterii sau cu acumulatori reincarcabili.

Vezi oferta completa 

Corpuri de iluminat cu tuburi fluorescente ANTIEX (certificare Ex) pentru iluminatul de siguranta ce functioneaza la tensiuni joase, kituri de iluminare pentru rezervoare, lampi de lucru cu LED.

Vezi oferta completa 

ALIMENTARE TEMPORARA CU ENERGIE

Transformatoare de tensiune ANTIEX (certificare Ex) de la 230V si 110V la 24V, 230V la 110V, transformatoare de mare putere, cutii de distributie, piese pentru extensia de cabluri si prelungitoare de cablu tip rola.

Solicita oferta

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top