DESPRE NOI

Sprinter 2000 S.A. este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania.

Specializata in vanzarea de surse de energie si lumina, Sprinter 2000 s-a impus in Romania cu distributia unora din cele mai importante marci pe plan mondial – Varta, Saft, Steco, Rayovac si Osram.  Din anul 2000, portofoliul de branduri distribuite s-a marit cu marcile proprii Foton, Escape si Sprinter.

Din anul 2000, Sprinter 2000 dezvolta o capacitate de productie pentru acumulatorii de statii de emisie-receptie, iar din anul 2003 a uneia pentru producerea corpurilor de iluminat cu LED-uri.

Incepand cu anul 2002, Sprinter 2000 implementeaza sistemul de asigurare a calitatii ISO 9001. Ulterior, obtine certificarile si pentru ISO 14001 si ISO 27001.

In prezent, firma deserveste peste 3500 de clienti din toata tara.
Dezvoltarea continua a companiei a impus structurarea in anul 2003 a activitatii de vanzare in trei divizii – DISTRIBUTIE, KEY ACCOUNT si INDUSTRIE/OEM – in functie de tipul de clienti deserviti.

Aceasta structura asigura o mai buna deservire a clientilor.

Succesul este asigurat de echipa Sprinter 2000.

MISIUNE, VIZIUNE SI VALORI

Prin solutiile si serviciile pe care le oferim ne propunem sa cream premisele unui climat de incredere  si clienti multumiti.

Clientii nostri activeaza in  domenii  diferite si au nevoi specifice; de aceea MISIUNEA pe care ne-o asumam este aceea de a ne consilia clientii oferindu-le consultanta, solutii si servicii personalizate cu ajutorul unei echipe cu experienta extinsa.

VALORILE IN CARE CREDEM:

  • Parteneriatul: suntem partasi la succesul partenerilor nostri de afaceri prin angajamentele pe termen lung pe care ni le asumam alaturi de ei.
  • Calitatea ridicata a produselor si serviciilor: este valoarea principala la care ne-am raportat atunci cand am construit si dezvoltat afacerea.
  • Corectitudinea: aceasta valoare am cautat-o la oamenii ale caror destine s-au intersectat cu cele ale companiei.
  • Profesionalismul: este o alta valoare la care vrem sa ne raportam. Prin actiunile noastre dorim sa devenim un REPER in piata de energie autonoma.
  • Adaptabilitatea: este calitatea de a ne reinventa permanent astfel incat sa fim in pas cu asteptarile clientilor nostri dar si cu evolutia domeniilor in care activam.
  • Continuitatea: cei peste 25 de ani in acelasi domeniu sunt cartea noastra de vizita pe care dorim sa o reconfirmam permanent in relatia cu clientii nostri.

Dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung prin perpetuarea acelorasi valori, prin pastrarea acelorasi principii atat in relatia cu clientii cat si cu furnizorii

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000

Scroll to Top