PANA LA 40% MAI USOARE

Faceti cunostinta cu cele mai usoare genti de pe planeta, Peli Premium Protector. Pana la 40% mai usoare decat alte genti din polimer, gentile Peli vor usora incarcatura celor care calatoresc in scopul muncii sau in timpul liber.

Sa folosesti uneltele ideale si sa fi pasionat de ceea ce faci este esential pentru a fi o persoana de succes. Cu toate acestea, faptul ca aveti protectia adecvata pentru uneltele dvs. valoroase va ajuta sa va concentrati mai mult in ceea ce faceti. Geanta potrivita va permite sa calatoriti oriunde in siguranta iar echipamentul va fi ferit de conditiile meteorologice si de manipularea grea.

Sistemul TrekPak™ foloseste sectiuni de perete preinstalate, panouri divizoare, pini de blocare si un instrument de taiere infailibil. Doar asezati-va echipamentul in cutie, masurati si taiati sectiunile divizorului si blocati-le cu pinii din otel. Carcasele Peli™ Air au fost concepute pentru a proteja echipamente de orice fel, indiferent de marime sau forma. Majoritatea gentilor de protectie Peli vin cu spuma absorbanta de soc Pick N Pluck™, in prealabil in forma de cuburi minuscule.  In cazul in care esti nehotarat, poti alege gentile Peli Hybrid, care includ atat sectiuni din sistemul TrekPak™  cat si protectia Pick N Pluck™ . In plus, fiind cea mai usoar a geanta de protectie de pe piata, Peli Air este preferat in special de profesionistii care doresc sa calatoreasca usor. Prin urmare, este unealta ideala pentru a transporta instrumente, echipamente audio vizuale, articole sportive si multe altele! Carcasele de dimensiuni mai mari includ roti si maner pentru a facilita transportul.

Gentile Peli Air va vor permite sa calatoriti confortabil, oferind in acelasi timp cea mai buna protectie pentru drone. Portabilitatea si dimensiunile compacte au devenit criterii importante atunci cand alegi o drona si astfel aveti nevoie de o geanta de transport eficienta si rezistenta la impact. Cu o adancime de peste 33 cm, modelele cu dimensiuni mai adanci va vor permite sa va incadrati cu usurinta aparatura  mai mare cu toate accesoriile sale, cum ar fi lame, popi, cabluri, ochelari, incarcatoare si multe altele.

STIINTA IN SPATELE FORTEI SI A LUMINII

Cutii, containere de transport antisoc si plutitoare, pentru echipamente sofisticate (aparatura foto-video, aparatura medicala, echipamente de testare, etc) si armament. 

Acceseaza magazinul nostru online Sprinter2000